Движенията на духа в Япония – фоторазказ и емоционално споделяне с Жоро Христов

Имаме удоволствието да Ви поканим на вълнуващ фоторазказ и емоционално споделяне
Движенията на духа в Япония с Жоро Христов
на 9 декември (събота) от 14:00 до 16:00 часа

Имах големи очаквания от Япония, защото ми е тинейджърска мечта, но това, което видях и великолепните преживявания, които имах, надминаха всички възможни мечти. Това вече е една от топ 3 любими дестинации в света за мен!

От първия до последния ден се случваха чудеса, сякаш тази земя ме чакаше да се появя и навсякъде бях придружен и добре приет. Имах усещането, че се завръщам, а не отивам за първи път. Нещо се намести в мен, не ми се тръгваше, но знам, че съвсем скоро ще се върна пак!

Япония е мечта на много хора по света и мога съвсем откровено да ви кажа – има защо. Това е друга вселена, друго измерение в буквалния смисъл на думата. Много от вас знаят, че доста места съм пообиколил, но Япония ми спря тока, такава емоция изживях и открих прекрасни места извън утъпканите туристически пътеки, за които ще се радвам да споделя.
Освен това, ще имате възможност и да опитате интересен японски чай, ще ви дам конкретни съвети как да си организирате пътуване до там и ще ви запозная какво съм планирал за октомври 2018 г.

Споделено от Жоро Христов (Муру Хорхе)
През последните 20 години като „професионален“ пътешественик съм посетил над 40 страни на всички континенти- Като любител антрополог продължавам да изучавам древни и съвременни духовни практики и места на силата. От близо 10 години водя групи по света и у нас в алтернативни и духовни приключения и съм се докоснал пряко до уникални шамански традиции на Перу, Сибир, България, Колумбия и Керала, Южна Индия.
Новото ми откритие е Япония и удивителното съчетание на хедонизъм и духовност, древни традиции и ултра модерност, за които бих искал да разкажа на нашата среща!

Вход: 15 лв.

Не пропускайте РЕЗОНАНСНА ИН СЕСИЯ с Жоро Христов на 09 декември от 17:00 часа и на 10 декември от 10:00 часа

Очакваме ви да си подарим вдъхновяващо време заедно!

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!

logo (1)Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ