Студио за свободни танци Dance to the MAX в Пловдивски Културен Институт

Dance To The Max е първото в Пловдив и България Студио за свободни танци за деца и възрастни. Студиото е център за релакс и обучение в най-известните танцови стилове. Специалната програма на Dance To The Max, създадена преди повече от 10 години, е първата по рода си у нас, насочена към непрофесионални танцьори от всички възрасти. Създател, треньор и хореограф на студиото е Лалка Златанова.

През залите на студиото са преминали обучение над 600 деца, някои от които са носители на редица награди в категория Open Free Dance oт Национални танцови конкурси и международни фестивали.

Dance To The Max прилага и специално разработена програма за дами от всички възрасти, която включва умерени, но изключително ефективни упражнения за поддържане на добра форма и стягане на тялото. 

Тук може да се научите да танцувате за удоволствие валс, танго, суинг, R&B, джайф, ча-ча-ча, рокендрол, салса, меренге, хип-хоп, Retrо и MTV dance, кънтри, сиртаки, ръченица, български народни хора и др.

DANCE TO THE MAX предлага:
Танцова програма за момичета от 6 до 12 години
четвъртък от 18:30 до 19:30 часа

Децата на Dance To The Max са носители и на редица награди в категория Open Free Dance oт Национални танцови конкурси и международни фестивали. През залите на студиото са преминали обучение над 600 деца и тийнейджъри от 3 до 18 години.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е ПРЕДВАРИТЕЛНО запазване на място по един от изброените начини:
088 776 3686 – Dance to the Max
0884 777050 – Рецепция ПКИ
мейл: event@pki.bg
FB messenger – Пловдивски Културен Институт

ПРЕПОРЪКА: Спазвайте добра лична хигиена! Грижете се за своето здраве и бъдете отговорни за здравето на другите! Ние спазваме всички условия и противоепидемични мерки за комфорта и сигурността на нашите посетители.

Официална Facebook страница Dance to the Max

Ще ни откриете на:
ул. Иван Перпелиев № 5  Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ
Facebook: Пловдивски Културен Институт
Instagram: plovdivculturalinstitute
YouTube: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!