Деница Митрева – йога преподавател в Пловдивски Културен Институт

Деница Митрева (Дени) е Сертифициран Йога Учител към Световната Йога Асоциация RYT 200 със специалност Виняса – Ащанга Йога. Развива се в областта на Виняса Флоу Йога, Терапевтична Йога, Йога Нидра, Медитации и Здравословен начин на живот.

По пътя си към и чрез йога преминава множество обучения, семинари и работилници в Сидни, Австралия, където живее в продължение на 5 години, а курса си за йога инструктор завършва в Бали, Индонезия, където в допълнение получава сертификат за завършени курсове по изометричен масаж и здравословно хранене.

През 2018 се завръща в България, където сбъдва мечтата си в организиране на събития, ритрийт програми и семинари за релаксация, здравословно хранене и личностно развитие.

В класовете си, Дени използва техники и похвати от различни стилове йога, за да направи практиката подходяща за всеки. Въпреки, че стилът е виняса, темпото е съобразено с участниците, така че да усетят максимално ползата от движението съчетано с дъха. Фокусът е синхрон и обединение на тяло и дух в нежно, достъпно темпо, с елемент на предизвикателство.

Ефектът от редовната йога практика е неизмерим. Започва с усещане за пълноценно дишане, правилно движение при изпълнение на асаните и се простира до спокоен ум, здраво тяло, повишен имунитет, подобрено кръвообращение, премахва симптоми на тревога, стрес и заздравява целия организъм.

„В забързаното ежедневие, стресови ситуации и тревоги, йога предлага един уют на тишина, спокойствие и баланс. Един танц от движения синхронизирани с дъха, нашата движеща сила и вдъхновение. Като вълните на океан да се слеем със света, но не този, който ни заобикаля, а този свят вътре в нас, и да развием силата да го създадем такъв, какъвто е бил само в мечтите ни. И да съградим нашата реалност от вътре навън.“, споделя Дени

С Дени можете да се срещнете в
петък от 18:00 до 19:15 часаДеликатна Йога за здраво тяло и спокоен ум

FB: Yoga with Deni
Instagram: myidiliya
YouTube: My Idiliya

Ще ни откриете на:
ул. Иван Перпелиев № 5  – Пловдивски Културен Институт
Рецепция ПКИ – 032/664433 или 0884 777 050
Facebook: Пловдивски Културен Институт
Instagram: plovdiv_art_center
YouTube: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!