Класове с Балетно студио „Grand Fouette“ в Пловдивски Културен Институт

Балетно студио „Grand Fouette“  работи по  методиката на световноизвестната  Балетна академия “Агрипина Ваганова” – Санкт Петербург.

Занятията в Балетно студио Grand Fouette“    са ориентирани към изучаване и опазване на класическото балетно наследство. Системата на обучение е ориентирана към развитие на децата и включването им в творческия процес. Уникалната програма е разработена и предоставена от художествения  ръководител, методист и дипломиран специалист, възпитаник на руската балетна академия – Наталия Чернецкая. Наталия  има собствена школа в Санкт Петербург,  дългогодишен педагогически опит и практика в няколко международни професионални балетни училища, успешно провежда мастер-класове в Европа и Русия. Много нейни ученици продължават в професионални балетни училища в чужбина и в руската балетна академия.

Балетно студио Grand Fouette“  стартира в България през 2017 година и вече обучава повече от 40 деца, разпределени в няколко групи и направления. За кратката си история може да се похвали със сериозни резултати, редица сценични изяви и публични прояви.

Класическият балет се явява най-високата форма на хореографското изкуство. Изящен, но и много сложен за изучаване, изискващ постоянство и максимална концентрация от децата и педагозите. От първото занятие до първата роля изпълнена на пуанти минава не по-малко от година.

Студиото предлага много възможности:
> Участие в културните мероприятия на града
> Участие в балетни конкурси в страната и чужбина
> Провеждане на балетни спектакли на сцена
> Обмяна на опит с други студия в страната и в Санкт-Петербург
> Представителен концерт в края на учебната година с деца от детска балетна школа от гр. Познан, Полша и Санкт-Петербург, Русия.

Курс по партерна гимнастика за деца от 5 до 14 години с Балетно студио „Grand Fouette“ 
събота от 13:30 до 14:30 часа
неделя от 12:00 до 13:00 часа

За записване: 0988862705

ПРЕПОРЪКА: Спазвайте добра лична хигиена! Грижете се за своето здраве и бъдете отговорни за здравето на другите! Ние спазваме всички условия и противоепидемични мерки за комфорта и сигурността на нашите посетители.

Ще ни откриете на:
ул. Иван Перпелиев № 5  Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ
Facebook: Пловдивски Културен Институт
Instagram: plovdivculturalinstitute
YouTube: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!