Гуни /Айгюн Туна/ – преподавател по Salsa LA Style в Пловдивски Културен Институт

Гуни /Айгюн Туна/ е създател и главен хореограф на YB Dance team

Салса школа YB Dance team е създадена от Augun Tuna – Гуни през 2009 г. Още едва 6 годишен той започва своята танцова кариера с български народни танци. По-късно учи hip-hop & break dance, участва в групата групата Break Angels и печели първо място в няколко състезания в Измир, Турция.

През 2003 г. в Солун – Гърция печелят първа награда в категория ШОУ в “Beadle of Grece”. През 2007 г. започва да изучава салса в Истанбул при Айтънч Бентурк – най-голямата танцова звезда на Турция и световен шампион по салса. На първото републиканско състезание в Анкара през 2008 год. се класира на 5-то място в междуклубни състезания, а на световното състезание в Истанбул става шести в света.

След редица участия в международни танцови фестивали, състезания и спечелени награди, Гуни избира България и създава първата школа по латино танци, с която преподава в Пловдив и Стара Загора. Не губи енергия и желание да споделя натрупания опит и вдъхновение на всички желаещи да влязат в магията на латино танца.

Под вещото ръководство на Гуни ще се докоснете до истинската латино вълна в ритъма на салса (LA Style). Разучавайки основни стъпки, ще можете лесно да изпълнявате хореографиите като от клиповете на вашите музикални идоли.

Салса с YB Dance team
вторник и четвъртък от 19:00 до 20:00 часа – НАПРЕДНАЛИ
вторник и четвъртък от 20:00 до 21:00 часа – НАЧИНАЕЩИ

ПРЕПОРЪКА: Спазвайте добра лична хигиена! Грижете се за своето здраве и бъдете отговорни за здравето на другите! Ние спазваме всички условия и противоепидемични мерки за комфорта и сигурността на нашите посетители.

Ще ни откриете на:
ул. Иван Перпелиев № 5  – Пловдивски Културен Институт
Рецепция ПКИ – 032/664433 или 0884 777 050
Facebook: Пловдивски Културен Институт
Instagram: plovdiv_art_center
YouTube: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!