Пепи Костадинова – преподавател по зумба в Пловдивски Културен Институт

Пепи Костадинова е лицензиран Зумба инструктор (ZIN), професионален състезател по спортни танци и хореограф. Любовта й към танците се ражда в ранна детска възраст и това се превръща и до днес в част от нея.

Има спечелени призови места на национални и международни състезания.

Организатор и партньор в редица танцови фестивали, уъркшопи и публични събития.

„В Zumba fitness ми хареса начинът, по-който се чувства човек по време и след тренировка – напълно естествено, без да е необходим опит в танците. Хората си тръгват от залата с уникален енергиен заряд, независимо, че са изразходили между 700 и 1000 калории през тренировката. Един час, който просто не се усеща като тежко натоварван, въпреки, че е интензивно кардио. След като се запалих по цялото преживяване, наречено Зумба – дойде моментът, в който пожелах да помогна на хората да се чувстват по същия невероятен начин редовно.

Да се чувстваш зареден от енергията, която протича през теб всеки ден, е моята цел като инструктор. С удоволствие предавам своите знания, опит и вдъхновение и е незаменимо да видя щастливите, греещи лица след всяка тренировка!„, споделя Пепи

=========================

ЗУМБА е забавен и зареждащ клас, който ще ви изпълни с енергия и позитивно настроение.

Зумба представлява завладяващ фитнес танц, вдъхновен от латино-американския дух, комбиниращ в себе си различни стилове — основно салса, кумбия, меренге, регетон, фламенко, бачата, хип-хоп и други, като движенията са лесни и запомнящи се.

Зумба е и интензивна кардио тренировка, в която се изгарят между 700 и 1000 калории, без да се усеща като тежко натоварване. Тайната е, че спортуваш, докато се забавляваш и изцяло разтоварваш психиката си. Заради тези свои елементи, фитнес програмата е подходяща за всеки, независимо от пол, тегло, възраст, физическа активност или опит в танците.

Впуснете се в завладяващата магия, наречена Зумба!

Да танцуваме заедно с Пепи  и да се заредим с енергия от грейнали усмивки!

вторник и четвъртък от 09:00 до 10:00 часа
за записване: 0877 322 766

Ще ни откриете на:
ул. Иван Перпелиев № 5  – Пловдивски Културен Институт
Рецепция ПКИ – 032/664433 или 0884 777 050
Facebook: Пловдивски Културен Институт
Instagram: plovdiv_art_center
YouTube: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!