Теодора Колева – преподавател по Be Fit в Пловдивски Културен Институт

Теодора Колева е създател на спортния бранд tedibikerunhike и организатор на спортни събития на открито – пешеходен туризъм, бягане в планината, колоездене.

Създател е и на програма за тренировки със собствено тегло за покачване на маса и топене на мазнини на име “Be fit с Теди“.

Групов треньор  по Табата и организатор на тренировки на открито със собствено тегло. Участва в редица световни и национални кампании за популяризиране на здраво сърце и тяло.

„Любовта ми към движението ме доведе до вас. Ще ви покажа как целенасочено и ефективно да моделирате телата си, така че процесът да ви хареса. Аз вярвам, че тялото ни е създадено от природата с невероятно голям потенциал и ресурс. Движението и спорта са енергия. Колкото повече се движите, толкова повече енергия излъчвате и толкова повече възможности се отварят пред вас.

Като малка практикувах латино-американски танци, джаз балет, ориенталски танци и салса. Усвоих красотата на движенията и музиката. След раждането на двете си деца търсих начин как да сваля излишните килограма и процесът да ми хареса?

Започнах да карам колело и да бягам…. Участвам в състезания за планинско бягане, картотекиран шосеен колоездач съм, практикувам височинен алпинизъм. Тялото ми се промени, но не го усещах толкова хармонично и функционално, усещах слабост в горната част. Така започна страстта ми към тренировките със собствено тегло – street fitness, Тае бо, Табата. Изградих мускулна маса, изправих стойката си, слабостта в кръста и гърба изчезна. Така се появи новата ми страст – да помагам на други жени като мен, да се усещат добре в тялото си и то да им е главен приятел в следването на мечтите си.“, споделя Теди.

Присъедини се към нас в класа Be Fit с Теди,
подходящ за всяка възраст и ниво на физическа подготовка.

понеделник и петък
от 19:00 до 20:00 часа

Мотивацията идва с действието и правилната среда! Силата е в теб! Ти можеш!

Последвайте ГРАФИКА и запазете своето място ПРЕДВАРИТЕЛНО за съответния клас или по един от изброените начини:
чрез бутона Запази място
0884 777050 – Рецепция ПКИ
мейл: event@pki.bg
FB messenger – Пловдивски Културен Институт

Клас се провежда при минимум 5 записани! 

ПРЕПОРЪКА: Спазвайте добра лична хигиена! Грижете се за своето здраве и бъдете отговорни за здравето на другите!

Ще ни откриете на:
ул. Иван Перпелиев № 5  – Пловдивски Културен Институт
Рецепция ПКИ – 032/664433 или 0884 777 050
Facebook: Пловдивски Културен Институт
Instagram: plovdiv_art_center
YouTube: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!