Мария Папаянопол – преподавател по йога в Пловдивски Културен Институт

Мария Папаянопол е сертифициран йога преподавател към Българска Федерация по йога и йога за деца и родители към UK Yoga Alliance – Rainbow Kids Yoga, USA Yoga Alliance.

Води групови класове по хатха йога, виняса флоу йога, йога за гърба, йога нидра и йога за деца.

Част от организационния екип и участник в ежегодните издания на Фестивала „Здравей Здраве“- Пловдив, участник в многобройни мероприятия и изяви с цел популяризиране на йога в училищата и йога в живота ни.

Друга нейна страст са пътешествията.  Това я вдъхновява да споделя и открива нови места чрез организиране на  групови йога ваканции и ритрийти в страната и чужбина.  В тях главен акцент са интегралният подход и груповите занимания, което ги превръща в  своеобразна терапия за тялото и душата. Безкраен търсач на вдъхновения от музиката, танците в свободна форма и йога флоу движенията, който тя претворява в тематични йога сесии.

Автор на публикации в реномираното издание  OM Yoga & Lifestyle.
Мария преминава през многобройни майсторски класове и тренинги с цел придобиване на задълбочено познание на различни стилове и школи.  Интересът й към необятния свят на йога я отвежда до различни обучения и семинари за личностно развитие и себепознание в България и по света. Пътувания, срещи и знания, които завинаги променят в съвсем друга траектория живота й.

„ЙОГА ЗА МЕН Е…Една дълга и променяща ме връзка. Моят път ,моето изпитание, моето приемане, моето учене, моето безкрайно пътешествие към моята цялостност.  Йога е моя начин да обичам себе си и да събуждам още порции ЛЮБОВ.“

С Мария можете да се срещнете в класовете:
вторник и петък от 9:00 до 10:00 часаEnergy Yoga  Flow
вторник от 19:30 до 21:00 часа –  Виняса Флоу йога
сряда от 19:30 до 21:00 часа Йога за гърба и йога нидра

Facebook: yoga.with.mariya
Instagram: mariya_papaianopol

Ще ни откриете на:
ул. Иван Перпелиев № 5  – Пловдивски Културен Институт
Рецепция ПКИ – 032/664433 или 0884 777 050
Facebook: Пловдивски Културен Институт
Instagram: plovdiv_art_center
YouTube: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!