Пловдивски Културен Институт партньор на първия Световен Йога Музикален фестивал в България

Пловдивски Културен Институт е партньор на Йога център „Мандала“ – София и
първия Световен Йога Музикален фестивал в България – “УДАЯ ЛАЙВ ФЕСТ“,
който ще се проведе от 18 до 22 август 2016 в Боровец.

Пълната програма можете да откриете на https://udayalive.com/schedule/ или на http://udayalive.yogamandala.net/schedule/

В прегръдката на Рила планина, известна като коренната чакра на света и едно от най-духовното и енергийно място на планетата, Udaya Live събира над 40 световно известни йога преподаватели и музиканти.
„Удая лайф е събитие-мост между различните култури”, споделя Ярив Лернер – изпълнителен директор на „Ню Бояна“ и един от организаторите на събитието.

Йога последователи от пет континента в продължение на пет дни ще могат да се потопят в световната йога култура с удивителни практики, уъркшопи и музикални вечери.

В Българя ще пристигнат преподаватели и музиканти от САЩ, Европа и Индия, сред които са имена от световна класа като глобалния бийт посланик DJ DREZ, номинирания за „Грами“ Киртан певец Dave Stringer, световноизвестната фолк певица Spring Groove и много други артисти, изпълняващи електронна музика, индийска музика, класика, южняшки блус и естествено български фолклор.

„Йога ни напомня какво е реално и при това кои сме ние – светлината, която излъчваме отвътре“, казва един от най-известните йога учители Руди Метиа, който ще видим на голямата сцена на фестивала.

В програмата с вдъхновяващи йога практики освен имена от световна величина като Мишелин Бери, Кристи Кристенсен, Даниел Скот, Сиана Шерман и др. със свои класове ще се представят и няколко изявени йога преподаватели от България, между които и Марияна Стракова – създател на Център „Промяна“ и сайта „Промени живота си“, мениджър на Пловдивски Културен Институт.

Билети за фестивала на ПРОМО цена до 30 юни, можете да откриете на Рецепция на Пловдивски Културен Институт. За информация: 032/6644 33 или 0884 777 050.

Не пропускай да бъдеш част от тази йога магия! Заслужава си да го преживееш!

Основен организатор и виновник това вълшебно събитие да се проведе в България са:
Йога Мандала София – http://yogamandala.net/
Продуцентска къща Удая – онлайн йога – http://udaya.com/
New Boyana film studio – http://nuboyana.com/

Още информация за фестивала можете да откриете на: http://udayalive.yogamandala.net/
Открийте Фейсбук събитието на: https://www.facebook.com/events/1530495547253929/?active_tab=highlights