FORGOT YOUR DETAILS?

Практически семинар „Висцерална хиропрактика“ – Първо ниво – 12 – 14 септември

by / вторник, 20 август 2019 / Published in Минали събития

Школа за духовно майсторство „Атлантис” и Пловдивски Културен Институт 
Ви канят на
Практически семинар „Висцерална хиропрактика“ – Първо ниво
с Мастер Сергей Кузнецов
12 и 13 септември от 18:00 до 21:00 часа
14 септември от 10:00 до 18:00 часа

Висцералната хиропрактика (или мануална терапия на вътрешните органи) е уникален метод на древнославянската медицина, възродена от дълбините на вековете от московския професор по народна медицина Огулов Алаксандър Тимофеевич.
Още в древността старославянските влъхви – целители владеели уникален метод за диагностика и лечение на вътрешните органи, акцентирайки на стомашно-чревния тракт като главна, приоритетна система в организма ни, от която преди всичко зависи здравето на човека.
Практиката показва, че болшинството от хората имат скрити нарушения в работата на стомашно-чревния тракт, които обикновено нямат симптоми, дори и когато процесът е в напреднал стадий. Човек просто живее с илюзията, че е здрав и си мисли: „Нищо не ме боли – значи всичко е наред!”. За голямо съжаление, това съвсем не е така и често болестта изненадва човека!

Принципите на диагностика и лечение на органите при висцералната хиропрактика, както всичко Божествено, са удивително прости, точни и невероятно ефективни. Когато органите, връзките, съдовете са здрави, те са меки и еластични и даже при силно натискане у тях не възникват никакви болезнени усещания. Така според нивото на влошаване на състоянието на органите те стават все по-твърди и по-твърди, т.е. се спазмират. В случая палпацията на болния орган(съдове, връзки) предизвиква болезнени усещания у човека.
По такъв начин, специалната система от палпации, използвана във висцералната хиропрактика, позволява с висока точност да се направи диагностика на състоянието на органите и да се открият скрити заболявания и такива в ранен стадий, които не могат да бъдат диагностицирани с никакви други методи на традиционната и нетрадиционната медицина!

Изучаването на рефлекторните зони, особеностите на работата на вътрешните органи и техните скрити взаимовръзки, както и запознаването Ви с работата на енергийните канали – меридианите, ще Ви позволи да разберете истинските първопричини на много заболявания и да получите отговор на хиляди интересуващи Ви въпроси за работата на организма ни, на които съвременната медицина няма отговор!
Провеждането върху проблемните органи(съдове, връзки) особена система от физически манипулации, разтягания, натиск, вибрации и др. позволяват за кратко време ефективно да се възстанови функцията на органите, независимо от поставените от специалистите диагнози!

Стомашно – чревен тракт – главна, приоритетна система на организма ни, е дървото на нашия живот! Именно „от корема” започва здравето, младостта, енергията, силата и стройната човешка фигура!

ПОЛЗИ от метода:
• Премахва всички илюзии по отношение на здравето ни и показва реалното състояние на организма!;
• Позволява да се извърши точна диагностика на органите на стомашно-чревния тракт и други органи и системи и за кратко време да се възстановят функциите им;
• Чрез премахването на спазмите от основните артерии в организма ефективно се възстановява кръвообръщението!;
• Оказва мощен лечебен и подмладяващ ефект на целия организъм!;
• Позволява цялостна промяна на организма и да се открият скритите първопричини на много заболявания!;
• Методите за самодиагностика и самоизцеление изучавани на семинара, позволяват на човек успешно да диагностицира и да отстранява собствени здравословни проблеми, а впоследствие ефективно да контролира състоянието на организма си!

Водещ: Сергей Кузнецов – Специалист по нетрадиционна медицина, езотеричен психолог, Мастер и Мастер-Учител Рейки, преподавател по езотерика, ръководител на Школа за Духовно Майсторство „АТЛАНТИС“. Има висше спортно образование, висше образование по психология и средно медицинско образование.
В хода на своята работа е преминал обучение при повече от сто авторитетни руски и чуждестранни учители, сред които много известни и авторитетни езотерични мастери, духовни учители, специалисти по нетрадиционна медицина, традиционни лечители, лекари, учени, академици.
Зад гърба на специалиста е огромния му 30-годишен успешен практически опит с над 8000 пациента в Русия и Европа. Научете повече за него на: https://pki.bg/events_kuznecov/

Такса участие: 200 лв.
Запазете своето място навреме на 0884 777050. Присъствието Ви е гарантирано при предварително записване и заплащане на 50% от сумата.

Последвайте събитието във Фейсбук на: Висцерална хиропрактика – Първо ниво в Пловдив

Други събития със Сергей Кузнецов в Пловдив:
Голям Лечебен Ангелски Ритуал – 16 август /петък/от 18:00 до 21:00 часа
Курс-посвещение „Рейки на Атлантида“ – Първо ниво – 3, 4 и 5 септември от 18:00 до 21:00 часа

Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ
Facebook: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP

Условия за поверителност

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?