FORGOT YOUR DETAILS?

Организатор

Пловдивски Културен Институт
Телефон
+359884777050
E-mail
info@pki.bg
Уебсайт
https://pki.bg/
Запази място

Локация

Зала 3
ул. Иван Перпелиев 5 - Пловдивски Културен Институт +359884777050
Практики
QR Code

+359 32 66 44 33, +359 884 777 050

улица „Иван Перпелиев“ 5

info@pki.bg

Дата

27 юни 2024

Час

20:00 - 21:00

Цена

10 лв.

Bachata ladies styling Fusion dance с Мария и Елизабет

вторник и четвъртък
от 20:00 до 21:00 часа

Бачата е изключително популярна музика и танц, произхождащи от Доминиканската република.

Една от най-известните групи, изпълняваща бачата, е „Aventura“, а песента им „Obsession“ стигна до върха на музикалните класации както в Северна и Южна Америка, така и в Европа. Все повече от световно известните и обичани от всички певци, като Shakira, Justin Timberlake и Usher, правят и песни в стил бачата. Сред тези световни хитове се нареждат например: Romeo Santos and Usher – Promise, Shakira and Prince Royce – Deja vu, Romeo Santos and Justin Timberlake – Sin Fin.

Бачата музиката е лирична, нежна и запленяваща и все повече хора в световен мащаб искат да усетят магията на танца в този стил. Първоначалната, или т. нар. „автентична“ бачата, е доминиканската бачата. Тя възниква в средата на 20-ти век в Доминикана и Карибите. Впоследствие, тъй като музиката започва да се харесва на все по-широка аудитория, стилът на танцуване бива повлиян от други танцови стилове и в движенията и стайлинга започват да се вмъкват и елементи от contemporary, модерен танц, хип-хоп и др.

В класа по Bachata ladies styling Fusion Dance ще имате възможността да изучавате не само един, а няколко стила на така обичаната бачата. На бавните бачата хитове ще се насладите на бавни и грациозни женствени движения с тялото, взаимствани от стил „Sensual“ и „Contemporary“, а на по-енергичните бачата песни ще можете да научите бързи и пъргави движения, предимно с краката („footwork“), както и някои по-модерни движения и акцентиране върху музиката. Това е едно много хубаво предимство на този клас – треньорките са две и ще ви предоставят разнообразие и пълна гама от движения, стилистики и усещания.

А кои са те?

Елизабет Марчовска е дипломиран „Магистър хореограф-режисьор“. Работи както с деца, така и с възрастни. Преподава латино, модерни и commercial танци. През 2022 г. създава своята школа „Fusion Dance“, в чиито класове преподава и развива разнообразни танцови стилове. Участвала е многократно в различни професионални танцови проекти и изяви на сцена, спектакли, виенски балове, фестивали, анимации и др.

Мария Величкова се е занимавала професионално със спортни танци от 11-годишна възраст. А по-късно започва да се усъвършенства и в социалните латино танци, като от няколко години преподава Bachata Sensual, което е нейната най-голяма страст. Участва редовно в танцови работилници и фестивали като обменя опит с най-добрите професионалисти и танцьори в социалните танци.

Идеята за съвместен проект между Елизабет и Мария се заражда преди няколко години, когато двете участват в бачата проект на една от най-известните в света звезди в танцовите среди. Виждайки колко си приличат по движенията и усещането за танца, се оформя идеята да танцуват заедно. Тази обща мечта вече е реалност и можете да се възползвате от шанса да вземете участие в този специален клас за дами, в който двете треньорки ще работят с вас за усъвършенстване на грацията и женствеността ви, ще създадат прекрасна социална среда с много забавления и нови приятелства, а освен всичко това ще ви дадат възможност и за изяви със сценични тоалети, участия по фестивали и други интересни събития, екскурзии, заснемане на хореографии и т.н.

Тяхната цел е да създадат един прекрасен отбор от дами, с които да творят, да общуват, да танцуват, да се усъвършенстват, да се забавляват и да извадят наяве най-чистата женска енергия чрез танца.

Bachata ladies styling Fusion dance е клас, подходящ за дами 16 + години.

Размечтахте ли се вече?!
Доверете се на чаровните Мария и Елизабет и се включете в техния отбор, за да осъществявате мечтите си заедно!

Такса участие:
10 лв. – еднократно посещение
70 лв. – месечна карта 8 посещения

Задължително е предварително записване чрез бутона по-долу Запази място 
0884 777050 – Рецепция ПКИ
мейл: event@pki.bg
FB messenger – Пловдивски Културен Институт

ПРЕПОРЪКА: Спазвайте добра лична хигиена! Грижете се за своето здраве и бъдете отговорни за здравето на другите! 

Ще ни откриете на:
ул. Иван Перпелиев № 5  – Пловдивски Културен Институт
Рецепция ПКИ – 032/664433 или 0884 777 050
Facebook: Пловдивски Културен Институт
Instagramplovdiv_art_center
YouTubeПловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!

Запази място

Запази място
Налични Места: Неограничен брой
The Запази място ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

TOP

Условия за поверителност

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?