FORGOT YOUR DETAILS?

Добре дошли в нашето уютно пространство в сърцето на pLOVEdiv


Пловдивски Културен Институт
е модерно пространство за изкуство, култура, социални контакти и бизнес срещи.
Ще ни откриете между стария и нов град в напълно самостоятелна многофункционална сграда. Като съвременен културен оператор, ПКИ създава потенциал за среща на артисти, музиканти, художници, танцьори и други, с което се вписва по своеобразен начин в културния живот на града. Тук се сливат различни култури, изкуства, фолклор, спорт, древни знания, съвременни алтернативни подходи и холистични методи.

В богатия събитиен календар ще откриете изложби, литературни четения, арт ателиета, редовни танцови и музикални класове, курсове, междукултурни срещи, семинари и различни творчески проекти, презентации, музикални и културни прояви, форуми, фестивали. Във фокуса на дейността са организиране на широк спектър събития в сферата на образование, мотивация, личностно развитие и духовно самоосъзнаване.  Подобряване на културата и качеството на живот са от съществена важност за изграждане и поддържане на духа и единството на нацията за по-добро бъдеще на децата ни.

Доброто местоположение на Пловдивски Културен Институт, професионално отношение и организация, съчетаване на Галерия с пет модерни зали, голям капацитет и функционален дизайн, изчистени пространства и съвременен комфорт са част от характеристиките, които притежаваме, за да изпълняваме мисията си, свързана с развиване на културна и широка социална дейност.

Нашата мисия

Чрез интегриране на различни култури, изкуство, фолклор, спорт, древни знания, съвременни алтернативни подходи и холистични методи да съдействаме за подобряване на физическото и емоционално здраве на хората по пътя към духовно съзряване и самоусъвършенстване на нацията. Да подобрим общуването, отношенията, философията и културата си на живот, за да живеем в хармония със себе си и света около нас!

Пловдивски Културен Институт участва активно в културния и обществен живот на града, подкрепя изявата на творци и професионалисти в сферата на култура, изкуство, музика, танци, фолклор, театрално изкуство, духовно знание и спорт, както и развитието на самодейни и професионални групи, клубове, състави, формации, центрове, студия, действащи в сферата на култура, изкуство, музика, театър, танци, фолклор, духовно знание и спорт.

Приоритет в дейността на Пловдивски Културен Институт е работата с деца и младежки организации, подкрепата и организирането на широкоспектърни културни и социални форуми, фестивали, семинари и лекции за личностно развитие, общуване и здравословен начин на живот.

Ние вярваме, че човешкият потенциал е безкраен, така както е безкрайна нашата Вселена, а ние от Пловдивски Културен Институт си поставяме за задача да подпомагаме развитието на този потенциал!

Какво постигнахме до момента? 

За ПЕТ години Пловдивски Културен Институт организира:
– 60 000 + редовни класове
– 10 000 + детски класове
– 2 100 + отворени събития
– 1 000 + лекции, семинари, обучения
– 120 + изложби и литературни четения
– 50 + междукултурни срещи и фестивали
и участва в
– 80+ партньорски проекта

Това спечели доверието на:
– 50 000 + редовни посетители
– 55 000 + последователи в социалните мрежи
– 9000 + участници в събития и фестивали
– 700 + вдъхновяващи лектори
– 300 + организации
– 200 + артисти, художници, треньори и преподаватели
– 100 + търговски фирми
– 30 + училища

Пловдивски Културен Институт може да бъде Вашето специално място за организиране и провеждане на културно събитие, изложба, концерт, творческа среща, фестивал, семинар, корпоративно събитие, бизенс или неформална среща. Запознайте се с нашите пространства. 

За повече подробности и информация, относно предоставяне на оферта за наем на зали или съдействие по организиране на Вашето събитие, не се колебайте да се свържете с нас, като използвате обявените форми за контакт.

Ще ни откриете на:
ул. Иван Перпелиев № 5  – Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ
Facebook: Пловдивски Културен Институт
Instagram: plovdivculturalinstitute
YouTube: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!

Медийни партньори:

TOP

Условия за поверителност

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?