Клуб по български танци „Гайтани“ в Пловдивски Културен Институт

Клуб по български танци „Гайтани“ е един от големите танцови състави в страната, заставащ зад всички любители на българските народни танци. Клубът селектира част от най-добрите квалифицирани преподаватели в българското танцовото изкуство, които от 2006 година до сега, са докоснали до магията му повече от 2000 души в Пловдив, София и Самоков. Групите са богати и разнообразни – за начинаещи, средно ниво и напреднали, а в тях се включват жени и мъже на различна възраст и професия, но обединени от любовта си към българския танц.

А любовта към танца ражда социалната ангажираност на Клуб „Гайтани“ към значими събития като внушителния фестивал „Хоро в София“, съвместно с Фондация „За нашите деца“ и Dance Academy, целта на който, е подкрепа на български деца, лишени от родителски грижи.

Вратите на Клуб по български танци „Гайтани“ са широко отворени за всички, които искат да отворя очите си за дълговечната красота на българския фолклор, имат любопитството да усетят аромата му и смелостта да проникнат в дълбините му.  Освен забавление и разтоварване в края на работния ден, ще откриете много нови приятели и съмишленици.

Направи своята първа стъпка и усети магията на Народните танци!
понеделник и сряда от 18:00 до 19:00 часа –СРЕДНО НИВО
понеделник и сряда от 19:00 до 20:00 часа –  НАЧИНАЕЩИ
вторник и четвъртък от 18:00 до 19:00 часа – НАЧИНАЕЩИ
вторник и четвъртък от 19:00 до 20:00 часа
СРЕДНО НИВО

Нека заедно запеем песен и захванем ситна тропанка, за да преживеем неповторимата магия и великолепие на българския танц!

Официален сайт – http://www.gaitani.com/
Официална Facebook страница – Клуб Гайтани
За записване тел: 0887 478 309        

ПРЕПОРЪКА: Спазвайте добра лична хигиена! Грижете се за своето здраве и бъдете отговорни за здравето на другите! Ние спазваме всички условия и противоепидемични мерки за комфорта и сигурността на нашите посетители.

Ще ни откриете на:
ул. Иван Перпелиев № 5  Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ
Facebook: Пловдивски Културен Институт
Instagram: plovdivculturalinstitute
YouTube: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!