Деница Илиева – йога преподавател в Пловдивски Културен Институт

Деница Илиева e актриса, но по душа артист-творец и йога изследовател.

Движението  винаги е било част от нея още от ранна детска възраст. Първите си стъпки в пластиката прави в художествената гимнастика, с която се занимава активно 7 години. В последствие продължава с модерни и характерни танци.

Сцената и движението не спират да я следват и в образованието. Завършва актьорско майсторство за драматичен театър към Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Участвала е в постановки за малки и големи. Водила е различни уъркшопи  и работилници на тема театър, движение, себеизразяване  и приложни изкуства.
Йога навлиза активно в живота й преди 8 години, когато по време на театралното си обучение изучава дисциплина „източни дихателни техники“. Така среща и индийския учител и доктор Aвин Алок, при който научава за магията на медитацията.

Йога се превръща в част от  живота й и чрез нея започва личното й пътуване и себеизследване.  движението. Чрез ежедневна лична практика опознава естестения поток от дъх и движение, йога пози и свободно изразяване, танц, медитация и релаксация. Редовен участник в семинари и фестивали за духовно самоусъвършенстване, движение и танц, където среща различни учители и стилове.

Предизвикателство, но и истински дар намира споделянето на своя опит на постелката с все повече хора.

„Изкуството, природата,  движението и йога са моето вдъхновение. Йогата, театърът и животът имат много общо. Театърът е подобен на живота, а смисълът на животът всъщност е Йога – това да бъдем тук и сега, благодарни и наслаждаващи се на точно този уникален момент, защото втори същия няма да има. Лесно на теория, но много трудно на практика. Заради това йога за мен е един безкраен път „на тук и сега“ в който винаги има какво ново да се научи. “ – споделя Деница

Фейсбук страница: Dyogitopia

Йога класове с Деница Илиева:
понеделник от 19:30 до 21:00 часа – Йога терапия и релаксация 
вторник и четвъртък от 09:00 до 10:00 часаMorning Yoga Flow 
сряда от 19:30 до 21:00 часа – Йога за гърба, баланс и медитация с минерали

Последвайте ГРАФИКА и запазете своето място ПРЕДВАРИТЕЛНО за съответния клас или по един от изброените начини:
0884 777050 – Рецепция ПКИ
мейл: event@pki.bg
FB messenger – Пловдивски Културен Институт

ПРЕПОРЪКА: Спазвайте добра лична хигиена! Грижете се за своето здраве и бъдете отговорни за здравето на другите! Ние спазваме всички условия и противоепидемични мерки за комфорта и сигурността на нашите посетители.

Ще ни откриете на:
ул. Иван Перпелиев № 5  – Пловдивски Културен Институт
Рецепция ПКИ – 032/664433 или 0884 777 050
Facebook: Пловдивски Културен Институт
Instagram: plovdiv_art_center
YouTube: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!