Commercial Fusion dance с Елизабет Марчовска в Пловдивски Културен Институт

вторник и четвъртък
от 19:00 до 20:00 часа

„Commercial Fusion Dance клас е нещо ново и различно в града под тепетата.

Този танцов клас не може да се опише само с една дума и само с един стил. Думата „fusion“ означава „сливане, смес“ (или събиране на две или повече неща заедно, за да формират едно цяло). Създавайки този клас, хореографката има за идея да предостави на хората възможността да се докоснат до различни танцови стилове и до изкуството, на което се наслаждават на световната сцена.

Ето какво ни споделя създателката на „Fusion Dance“ – Елизабет:
„Идеята за „Commercial Fusion Dance“ дойде от моите собствени мечти – от копнежа за танцов клас, на който аз самата винаги съм искала да ходя, още от дете. В годините съм пробвала различни танцови стилове, но сякаш нещо продължаваше да ми липсва. И най-накрая осъзнах какво всъщност е то – липсваше ми възможността да танцувам върху любимите си хитове (съвременните и хитовете от моето детство), както и шансът да уча хореографии на най-талантливите хореографи в света – тези хореографии, които гледаме в клиповете на любимите си песни или на сцената на концерт или участие. Освен това, обичам разнообразието и мисля, че то ни обогатява – като душа и като танцьори.

Подобни класове има за деца, но за възрастни не съм намерила и мои ученици са ми споделяли същото. Затова ми беше мечта да създавам точно такъв клас за възрастни.

Какво предоставям на учениците в моя „Commercial Fusion Dance“ клас:
– Мои авторски хореографии върху поп, денс, хип-хоп и латино музика.
– Развиване на богат набор от танцови умения – координация, техника, „разчупване“ на всяка част от тялото, изразителност и придаване на характер на танцовото изпълнение.
– Възможност за професионално заснемане на хореографиите.
– Възможност за изяви пред публика.
– Безценна социална среда, в която намираме нови приятели със сходни интереси, организираме интересни събития, екскурзии, забавления и т.н.
– И един сладък бонус: при ваше желание ще учите и фрагменти от оригиналните хореографии от клипове на любимите ви изпълнители или от тяхно шоу на сцена – танцови шедьоври, създадени от най-добрите хореографи в света! Така ще имате възможност от първа ръка да усетите творчеството на тези световно признати таланти.

Изграждам тези часове спрямо желанията на танцуващите. Заедно градим, творим и се забавляваме!“

Във „Commercial Fusion Dance“ класа се танцува предимно commercial стил, но има и нотки на хип-хоп, фрийстайл, модерни и латино танци.

Преподавател:

Елизабет Марчовска дипломиран „Магистър хореограф-режисьор“ по специалност „Съвременни танцови техники“ в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев“. От 5 години преподава на деца и на възрастни латино и commercial танци.

Повече информация за Fusion Dance:
FacebookFusion Dance
Instagramfusion.dance_team

Такса участие:
10 лв. – еднократно посещение
70 лв. – месечна карта 8 посещения

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е ПРЕДВАРИТЕЛНО запазване на място по един от изброените начини:
0884 777050 – Рецепция ПКИ
мейл: event@pki.bg
FB messenger – Пловдивски Културен Институт

ПРЕПОРЪКА: Спазвайте добра лична хигиена! Грижете се за своето здраве и бъдете отговорни за здравето на другите!

Ще ни откриете на:
ул. Иван Перпелиев № 5  – Пловдивски Културен Институт
Рецепция ПКИ032/664433 или 0884 777 050
Facebook: Пловдивски Културен Институт
Instagram: plovdiv_art_center
YouTubeПловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!