Модерни танци за деца 6+ години с Балет Електра Джуниър

понеделник, сряда и петък от 17:00 до 18:00 часа

НОВА Начинаеща група
понеделник и петък от 19:00 до 20:00 часа  

Време е за танци! Очакваме ви в залата!
За записване: 0884777050

Танците са най-добрият начин децата да поддържат добра физическа форма, да срещат нови приятели и да придобиват нови умения, увереност и самочувствие.
В класовете по модерен балет децата имат възможност да изучават различни стилове – класически, съвременни и характерни танци, джаз балет, гимнастика и да създават хореографии на най-модерната музика.

Модерният балет изгражда двигателна култура в децата, чувство за динамика и ритъм, развива екипност и отговорност, прави ги дисциплинирани и социално ангажирани. Редовното участие в класовете предоставя още една възможност за децата да усетят тръпката и емоцията на сценичните изяви в концерти, фестивали и състезания.

Децата на Балет Електра Джуниър са носители на много награди от национални и международни състезания, както и редовни участници на голямата сцена в концерти и публични събития.

Класът е подходящ за деца от 6+ години!

Ръководител и хореограф: Маги Веселинова е завладяна от магията на танца още от дете в класове по класически и модерен балет. Танцовото изкуство се превръща в истинска страст и неизменна част от живота й в овладяване и практикуване на различни стилове и техники. Възпитаник е на АМТИИ – Пловдив в специалност Съвременни танцови техники. Основател и хореограф на балет „Електра Джуниър“.
Има богат опит в сценични изяви, участия в концерти, първенства и благотворителни инициативи. Лицензиран инструктор по Zumba Fitness, Dancelo, Strong by zumba, Belly Dance.

10 лв. – еднократно посещение 
70 лв. – месечна карта (12 посещения )

Fb: Балет Електра Джуниър
Fb: Zumba & Dancelo с МАГИ

ПРЕПОРЪКА: Спазвайте добра лична хигиена! Грижете се за своето здраве и бъдете отговорни за здравето на другите!

Ще ни откриете на:
ул. Иван Перпелиев № 5  – Пловдивски Културен Институт
Рецепция ПКИ – 032/664433 или 0884 777 050
Facebook: Пловдивски Културен Институт
Instagram: plovdiv_art_center
YouTube: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!